Webinar

Webinar:
Slapen als een baby, zo doe je dat! (0-4 maanden)

Ben jij in verwachting of kersverse ouder geworden en wil jij graag meer weten over het slapen van je kleintje? Schrijf dan donderdag 6 juni 2024 om 19:30 uur in je agenda en meld je aan in onderstaand formulier.

Tijdens deze webinar krijg je alle informatie die je nodig hebt om een fijne slaapbasis te creëren! Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. wat de fijnste slaapplek is, wanneer en waarom starten met een bedtijdritueel, hoe je zonder traantjes de overstap kan maken naar het eigen bedje en slaapproblemen die je tegen gaat komen en hoe je daarmee om kan gaan. 

Aan het einde van deze avond weet jij hoe je jouw kleintje kan leren slapen, want slapen is iets wat geleerd mag worden. En hoe fijn is het dat je al vanaf de geboorte van je kleintje weet hoe je dat het beste kan aanpakken?!

Tot slot kun je alles nog eens rustig na lezen of terug kijken in het E-book dat na afloop van de avond via de mail wordt verzonden. Hierin vind je naast alle informatie uit deze Webinar nog wat extra onderwerpen.

Wil je graag meer weten? Stuur mij dan een appje via de button.

Datum: Donderdag 6 Juni 2024
Tijd: 19:30 uur
Kosten: €20,-
Duur webinar: 1 uur met een uitloop tot 1,5 uur (Afhankelijk van de vragen die gesteld kunnen worden

Overige data voor deze webinar:
Maandag 26 augustus 2024
Donderdag 14 november 2024

Benieuwd wat ouders die jou voor gingen van deze avond vinden? Lees dan verder onder het formulier!

Aanmelden Webinar ‘Slapen als een baby, zo doe je dat!’

Na aanmelding ontvang je binnen 3 werkdagen een reactie per mail. Heb je geen mail gehad? Check dan ook even je spam, daar komen de mailtje helaas ook wel eens terecht! Je mag ook altijd via WhatsApp contact opnemen!

Ik ben er heel erg enthousiast over! Ontzettend veel nieuwe informatie voor mij. Fijn dat je ook achteraf nog even terug kan kijken in het E-book, omdat zwangeren nou eenmaal niet alles meer opslaan:) Heel fijn om dit te kunnen volgen, ik raad het andere ook aan!
Sanne
Mama to be
Erg leuke en interessante webinar! Vind dat je leuk en duidelijk verteld. Echt heel fijn en geef het zeker door!
Maantje Donker (transparant)
D.
Mama
De manier van presenteren is erg fijn. Lisa heeft een duidelijke stem, praat duidelijk en het is fijn om naar te luisteren. Lisa weet waar ze over praat en dat maakt een uur luisteren geen probleem. Het was heel fijn dat Lisa de basis behandelde omdat voor ons echt alles nieuw is. Dat heeft ons echt veel nuttige informatie opgeleverd.
Manouk
Mama to be
Wat een leuk boek! Je leest er heerlijk makkelijk doorheen. Ik denk dat je nog veel jonge ouders hiermee kan gaan helpen
Maantje Donker (transparant)
Laura
Mama to be
Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, zowel in de presentatie als in het E-book. De opbouw van de informatie is duidelijk en volgt elkaar goed op. Mijn vriend begreep dat wat er in het E-book stond precies, zonder dat hij de presentatie heeft gevolgd.
Joëlle
Mama
Voor mij nog veel nieuw, dus zeker wat dingen opgestoken! Je wist een goede sfeer neer te zetten ondanks dat het digitaal was.
Marle
Mama to be
Ik heb veel aan jouw tips gehad! Leuk gedaan, de webinar!
E.
Mama
Stel hier je vraag!
Hoe kan ik je helpen?
Wil je graag meer informatie of heb je een vraag?