Succesverhalen

Succesverhalen

Via mijn kraamhulp kwam ik in contact met Lisa. Sinds de geboorte van ons 2e kindje sliep ons zoontje van 2,5 opeens niet meer zelfstandig en heel onrustig. Hij werd om het half uur in paniek wakker en sliep alleen nog maar tussen ons in. Door het fijne gesprek met Lisa werden we meteen op ons gemak gesteld en maakte ze een slaapplan op maat wat binnen no-time werkte. Eindelijk hebben we nu allemaal weer een fatsoenlijke nachtrust en zijn de middagdutjes thuis in bed ipv in de auto. Ik raad daarom Doomgeluk iedereen aan, doordat ze op een liefdevolle manier zorgt voor vertrouwen bij zowel de ouders als het kind.
Mama van een zoon van 2,5 jaar
Een jaar lang werd ons zoontje snachts iedere 1 á 2 uur wakker en overdag dutjes van 30 minuten. Het heeft even geduurd, maar door de super begeleiding van Lisa slaapt onze zoon de nachten door en doet hij dutjes van 45 a 90 minuten! Dit allemaal zonder te huilen! Ook na een paar maanden heeft Lisa ons wederom super geholpen! Dankjewel voor alles!
Mama van een zoon van 1 jaar
Het contact met Lisa is zo warm en liefdevol dat ik enerzijds het gevoel had dat ik met een professional te maken had en anderzijds het gevoel dat ik met mijn zus of vriendin aan het praten was. Zeker omdat je zo met ons meeleeft en ik me echt serieus genomen voelde als moeder. Onze dochter is veel uitgeruster en wij daardoor ook! Heel erg bedankt daarvoor!
Mama van een dochter van 5 maanden
Lisa heeft vanaf het begin tot einde traject, en zelfs daarna, geweldig met ons meegedacht. Ons zoontje Elouan is van 45 min middagdutjes en weerzin bij het in slaap vallen naar 1,5-3 uur slapen en binnen 5 min het bed in gegaan. De methode was niet zonder huilen, maar als volwassene heb ik ook even tegenzin als er iets in de routine verandert. Alle veranderingen zijn echter met het juiste ritme, heel geleidelijk ingezet, voor zowel ons als ouders als ons zoontje een fijne timing. Het leuke aan Lisa vind ik, naast dat ze een fijne warme persoonlijkheid heeft, dat ze zelf ook blijft onderzoeken wat andere invalshoeken zouden kunnen. zijn. Zo kregen we een heel totaal plaatje met allerlei ideeën hoe de dag en nachtrust zouden kunnen verbeteren, en dat werkte!
Mama van een zoon van 17 maanden
Vanuit een uitzichtloze situatie en positieve aanbevelingen, hebben we in Januari besloten met Lisa contact op te nemen. Onze dochter (op dat moment 9 maanden oud) kon alleen overdag in de auto en ‘s avonds op een skippybal in slaap vallen en was dan ‘s nachts urenlang wakker. Door lisa’s hulp, vonden we vanaf dag 1 begrip, ondersteuning en inzicht in ons ritme . Na korte tijd konden we al verbetering merken. De oververmoeidheid werd minder en het ritme beter. Het plan van Lisa was logisch en werkte. En was op ons persoonlijk afgestemd. Hierdoor zijn we, vanuit onze situatie naar een voor ons en onze kleine beter slaapritme gekomen. Iets wat we lange tijd niet voor mogelijk hielden. Wij zijn ongelofelijk blij en gelukkig dat we de hulp van Lisa hadden. Hierdoor hebben we nu een fijn familie leven gekregen, met tijd voor elkaar en voor de kleine. Lisa’s methode heeft ons 100% overtuigd en succes gebracht. Iets wat we ons voorheen niet konden voorstellen.
Mama van een dochter van 9 maanden
Na heel veel maanden gebroken nachten en altijd ons zoontje in slaap moeten wiegen hebben we Lisa ingeschakeld. We wisten zelf even niet meer waar te beginnen. Lisa heeft ons geholpen met een plan om ons zoontje zelf in slaap te laten vallen. En met succes. Wat zijn wij blij dat we Lisa hebben ingeschakeld! Lisa heeft ons op een hele liefdevolle manier geholpen en gekeken naar wat bij ons past. Waardoor wij met vertrouwen en een fijn gevoel ons zoontje hebben kunnen helpen met leren zelf in slaap vallen. We hebben nog wat kleine hobbels te gaan voor de nachten, maar dat dat ook goed gaat komen hebben we alle vertrouwen in!
Mama van een zoon van 4,5 maand
Vanaf de geboorte zijn we al erg zoekende met onze dochter die erg veel onrust ervaarde en daardoor erg onrustig sliep met meestal slaapjes van 10/20 minuten en in de nacht minimaal 15 keer wakker. Na 6 maanden van alles proberen waren we op en zaten we er echt doorheen.

Met een fijn slaapplan konden we aan de slag, met daarnaast het advies om ook de onrust uit te laten zoeken bij de kinderarts. Hierop volgde een opname in het ziekenhuis en hebben we alles even stil gelegd om vervolgens na de opname weer te starten. Zo fijn dat Lisa zo flexibel is en zo mee denkt, zodat we naderhand het traject weer in alle rust op konden starten!

Wat een mooie inzichten hebben wij gekregen door de gesprekken met Lisa en wat is het fijn dat Lisa zo betrokken is. Hierdoor voelde we ons echt gesteund en gehoord.

En nu eindelijk na 8 maanden kan onze dochter eindelijk haar rust pakken en slaapt ze zelfs al verschillende nachten volledig door! Zo fijn!

We zijn erg blij dat we Lisa benaderd hebben en kunnen haar aan iedereen aanraden!
Papa & Mama van een dochter van 6 maanden
6,5 week geleden startten wij met het door Lisa opgestelde slaapplan voor onze dochter, omdat zij al ruim een half jaar niet wilde gaan slapen in de avond. We waren vol goede moed en hadden gehoopt dat we snel resultaat zouden zien. Helaas was dat niet zo en moest het plan na 1,5 week bijgesteld worden, zodat het beter bij onze dochter zou passen. Vanaf toen ging het met kleine stapjes beter.

Onderdeel van het slaapplan was dat we bij onze dochter moesten blijven tot ze sliep, zodat ze weer een positieve associatie met het naar bed gaan zou krijgen en weer fijn kon gaan slapen.

Sinds een kleine week valt onze dochter de meeste avonden zelf in slaap, op een voor haar en voor ons fijne manier, en is onze aanwezigheid niet meer nodig. Tijdens het traject kreeg ze ook moeite met het slapen ‘s middags en werd ze ‘s nachts regelmatig wakker, maar ook dat gaat nu weer goed. We hebben het met momenten best zwaar gehad en hadden ook niet altijd het vertrouwen dat het goed zou komen, maar we hebben doorgezet en zijn op een liefdevolle manier met het slapen van onze dochter om blijven gaan, met als resultaat dat ze weer lekker, zonder huilen, gaat slapen in de avond, niet meer oververmoeid is, voldoende slaap op een dag haalt. Op de momenten dat het niet zo gemakkelijk gaat hebben we tools om daarmee om te gaan, en gaat ze alsnog (wellicht met wat meer inzet van onszelf) op een fijne manier slapen.

Lisa stond altijd voor ons klaar om ons te ondersteunen en bij te sturen waar nodig, dat was erg fijn, zeker op de momenten dat we het even niet meer zagen zitten. Zonder Lisa hadden we dit nu niet bereikt.
Papa & Mama van een dochter van ruim 1,5 jaar
We vonden dat je rustig was tijdens het gesprek, waardoor de informatie duidelijk overkwam. Goed en praktisch dat je antwoorden hebt gebundeld. Fijn dat je de tijd nam voor goede antwoorden en de rest in het verslag toelicht. Daardoor hoef je niet te haasten/afraffelen in het gesprek, maar is uiteindelijk toch alles beantwoord. Heel fijn om heldere antwoorden te krijgen op vragen. En geen antwoorden als “doe het op gevoel”. Daar worden wij als kersverse ouders namelijk helemaal gek van. Je contact via de mail was snel en heel duidelijk.
Papa & Mama van zoontje van 3 maanden
Begin april zijn wij (Lotte en ik, samen met onze dochter Isa) begonnen aan een traject om Isa beter te laten slapen. Sinds dat Isa in januari 2021 een flinke dubbele oorontsteking heeft gehad slaapt ze bij ons in bed. De gebroken nachten hebben ervoor gezorgd dat wij de strijd niet zijn aangegaan om haar gewoon in haar eigen bed te laten slapen, dus vandaar de stap richting Lisa.

Met Lisa hebben we een slaap plan gemaakt en een duidelijke structuur neergelegd. Dit hebben wij via zoom besproken en wij konden tussendoor ook altijd appen of mailen voor vragen of andere dingen. Na een aantal weken zagen we al verbetering en kleine overwinningen. Je hebt regelmatig contact met Lisa en ze is heel uitgebreid in de terugkoppeling.

Nadat onze zoon geboren is hebben wij het traject even gepauzeerd, daarna mochten wij het weer oppakken zonder gedoe. Lisa is wat dat betreft super flexibel en denkt graag mee in oplossingen.

Inmiddels slaapt Isa in haar eigen bed en doet ze het hartstikke goed, mede door de hulp van Lisa.

Ik kan haar aan iedereen aanraden, het geld dubbel en dwars waard!
Papa & Mama van Isa
22 maanden
Lisa heeft ons enorm geholpen bij het vinden van een ritme na een lastige start met refluxklachten. Door haar praktische, onderbouwde adviezen hebben we inzicht gekregen in het slaapgedrag van baby's en konden we direct aan de slag met een plan.

Als onzekere ouder heb je al snel het gevoel dat je het niet goed doet, maar Lisa gaf ons het vertrouwen dat we ons gevoel mochten volgen. Ook hield ze in haar plan rekening met een aanpak die bij ons past. We hebben al mooie stappen gezet en hebben handvaten gekregen om de komende periode verder te werken aan een goed slaapritme. Lisa's persoonlijke aanpak en betrokkenheid hebben ervoor gezorgd dat we ons gesteund voelden, de volgende keer zouden we weer voor haar kiezen!
Ouders van een mannetje van 6 weken
Wij zijn super blij met het advies dat Lisa ons gegeven heeft over het slaap ritme van onze zoon Vik. Het was voor hem heel lastig om zelf in slaap te vallen en voor ons als ouders was het heel lastig hoe we daar mee om konden gaan. Niet alleen Vik slaapt nu goed door, maar ook ik als moeder voel me veel zekerder in hoe ik kan handelen in zo'n situatie. Lisa geeft je op een liefdevolle maar duidelijke manier tips en handvatten waar je als ouder mee aan de slag kan. Vik gaat nu moeiteloos naar bed en wij hebben onze avonden weer terug, wat een verschil met een paar maanden geleden!
Mama van Vik
16 maanden
Ons kindje was al vanaf de geboorte een afhankelijke slaper. Na een jaar begon dit op te breken en kregen we meer behoefte aan tijd voor onszelf. We wilden het afbouwen van deze afhankelijkheid alleen wel op een liefdevolle manier doen. We gingen op zoek naar een slaapcoach die de verbinding met je kindje belangrijk vindt. Hierdoor kwamen we bij Lisa. Zij luisterde heel goed naar ons verhaal en heeft ons met een uitgebreid plan en heel veel tips goed op weg geholpen. Lisa heeft tussendoor altijd onze vragen beantwoord en eventueel het plan voor ons aangepast.

We zijn haar dankbaar dat ze ons op weg heeft geholpen naar onafhankelijk maar liefdevol slapen.
Ouders van een meisje van 1 jaar
Al jaren slaapt mijn zoontje slecht. Ik heb al veel geprobeerd. Maar na de tips van jou heb ik eindelijk een ritme gevonden dat nu al 2 weken werkt!
Mama van een jongen van 3 jaar
Stel hier je vraag!
Hoe kan ik je helpen?
Wil je graag meer informatie of heb je een vraag?