Ik help jullie op een liefdevolle manier om weer rust in huis te krijgen. Omdat ieder kind uniek is, wordt er een persoonlijk slaapplan op maat gemaakt. Er zijn verschillende pakketten samengesteld. Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten op jouw behoeften zijn deze naar eigen wens aan te vullen met de extra opties. Het aanbod bestaat uit: Telefonisch consult, Slaapadvies gesprek, Mini-, Slaap- of Slaap plus consult.

Telefonisch consult
€39

Kort en snel antwoord op jouw slaapvraag? Bij dit consult weet je snel wat de volgende stap is om je kind beter te laten slapen.

Dit consult is geschikt voor kleine slaapvragen. Bij grotere slaapproblemen is er meer achtergrond informatie nodig om een persoonlijk slaapplan te kunnen schrijven.

Slaap adviesgesprek

€89

Is een consult niet nodig maar vind je het wel prettig om antwoord te krijgen op de kleine slaapvragen rondom van jouw kind? Dan is dit adviesgesprek iets voor jou. 

Let op! Dit advies gesprek is niet geschikt bij (fysieke) onrust.

IMG-20201106-WA0012

Mini consult – zonder coaching
€129

Wil jij werken aan een goede slaapbasis? Ik help je met de slaapproblemen van je kind om (weer) meer rust in huis te krijgen. Met dit consult krijg je handvatten om het slapen weer vlot te trekken en werk je onder andere aan rustigere nachten, langere slaapjes, een slaapje minderen overdag of de dag later beginnen.

Dit consult is niet geschikt als er (fysieke) onrust is.

Slaapconsult - met coaching

€249

Slaapt jouw kind slecht en/of is er onrust? Tijdens dit traject van 3 weken begeleid ik jullie om op een liefdevolle manier te werken aan slaap. Aan alle factoren die het slapen in de weg kunnen staan, wordt aandacht besteedt. Hierdoor kan er gewerkt worden aan een goede slaapbasis voor nu én straks.

IMG-20210118-WA0053

Slaap plus consult – met extra coaching

€429

Tijdens dit traject van 5 weken neem ik je stap voor stap mee door het stappenplan dat volledig op jouw persoonlijke situatie is afgestemd. Net als bij het Slaapconsult, wordt er aandacht besteedt aan alle factoren die het slapen in de weg kunnen staan. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw kind een goede slaapbasis krijgt en (weer) leert om zelfstandig te kunnen slapen in zijn eigen bedje.

Ben jij benieuwd of ik je kan helpen?

Twijfel je of ik jou kan helpen of weet je niet welk consult het beste bij jou past? Neem vrijblijvend contact met mij op. Indien gewenst, kan er een kennismakingsgesprek worden ingepland. Ik leg je graag uit hoe ik werk en kijk samen met jou of ik je kan helpen en samen kijken we welk consult het beste aansluit op jouw situatie, wensen en behoeften. Afstand is geen probleem, de consulten vinden volledig online plaats.


Wil je graag meer weten over hoe ik te werk ga en hoe een consult tot stand komt? Klik dan op onderstaande afbeelding om de brochure te downloaden.

Extra opties

Coaching - meerprijs afhankelijk van coaching traject

Heb je gekozen voor het Mini- of Slaapconsult, maar heb je toch behoefte aan (meer) coaching? Neem dan contact met mij op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Follow up - €79

Heb jij behoeften aan een nieuw slaapplan of bijstelling van een slaapplan omdat het eerst goed ging, en nu niet meer? Dan kan dat via een follow up waarbij je een klein maar fijn slaapplan ontvangt. 

 

Let op! Een Follow up aanvragen is alleen mogelijk als er voorheen een van bovenstaande consulten* is afgenomen.

*Met uitzondering van het telefonisch consult en slaap adviesgesprek

Stel hier je vraag!
Hoe kan ik je helpen?
Wil je graag meer informatie of heb je een vraag?