Lisa van Boxtel

Hoi! Ik ben Lisa van Boxtel, gecertificeerd slaapcoach voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Samen met mijn vriend Lars heb ik in oktober 2021 een prachtige zoon gekregen, Pelle. Wat ontzettend bijzonder om dit allemaal mee te mogen maken! 

Ik houd van gezelligheid, samen met mijn vriend en Pelle in de natuur de mooiste lunchplekjes uitzoeken, dansen, vrienden en familie om mij heen, creatief bezig zijn én ouders en kinderen helpen het slaapwonder in het kind (weer) te vinden!

Lieke Dekkers Fotografie-15

Waarom ik slaapcoach ben geworden?

Ik werk ruim 11 jaar bij een Agrarisch kinderdagverblijf als pedagogisch (beleids)medewerker waar ik nu als leidinggevende werk. Daarnaast heb ik een achtergrond als kindercoach. Hierdoor heb ik mijn passie kunnen combineren met mijn werk en bied ik kinderen de rust, regelmaat en liefde die zij nodig hebben, ook als het op slapen aankomt. Mijn interesse in het slapen van kinderen is dan ook gegroeid met de jaren. Kinderen slapen in een andere omgeving, een ander bed en vaak met een ander slaapritueel. Hoewel er zoveel mogelijk aandacht wordt besteedt aan vaste patronen om voorspelbaarheid te creëren, is het toch anders dan thuis. Het geeft voor sommige kinderen meer prikkels wat het inslapen en doorslapen moeilijker maakt.

Lieke Dekkers Fotografie-28

In de kinderopvang zie ik veel ouders, maar zie ik ook vaak vermoeide ouders en kinderen. 50% van de kinderen van 0-4 jaar heeft slaapproblemen, dus op zich is dat ook niet zo gek!

 

Als ik de slaapproblemen hoorde, werd mijn interesse steeds weer opnieuw aangewakkerd. Ik wilde niets liever dan deze ouders voorzien van tips zodat zij en hun kind(eren) die rust weer terug konden vinden. Zo kwam ik terecht bij de opleiding tot ‘Droomritmecoach’ en heb ik mijn kennis kunnen uitbreiden.

Ik vind het zó fijn dat ik nu, als kinderslaapcoach, ouders die tegen slaapproblemen bij hun kind(eren) aanlopen kan helpen. Dit doe ik door middel van een slaapplan op maat. Als ouder krijg je van mij voldoende informatie mee om aan de slag te gaan en om te begrijpen hoe het slapen van jouw kindje werkt. Want het kan écht! Ook jouw kleintje heeft die slaapradartjes om de weg naar dromenland te kunnen vinden.

"Net als leren zwemmen, is slapen ook iets wat geleerd moet worden"

Wat super fijn is, want dat betekent dat jij als ouder dé persoon bent om jouw kind te helpen die weg naar dromenland te vinden.

  •  
  • – Spread the happiness –
 
Liefs, Lisa
Stel hier je vraag!
Hoe kan ik je helpen?
Wil je graag meer informatie of heb je een vraag?