Blog

Wat een uitdaging! Het schrijven van blogs. Maar zelf vind ik het heel fijn om via blogs meer informatie te lezen. Dus ik hoop jullie met deze blogs te kunnen informeren over het slapen en de ontwikkeling van kinderen én mijn persoonlijke verhalen.


Veel leesplezier!

Help, mijn kind slaapt opeens veel minder goed!

IMG-20210118-WA0045

23 april 2022

Je goede slaper wordt opeens vaker wakker in de nacht, doet kortere slaapjes overdag en heeft moeite met (zelf) in slaap vallen. Vooral dan merk je goed dat je kleine in een slaapregressie zit. En vaak valt dit samen met dat mama weer aan het werk mag gaan..

De eerste 6 weken

IMG-20211213-WA0009

Persoonlijk blog

21 januari 2022

Met alle kennis van het slaapgedrag van baby’s in huis, was ik op de hoogte van alle middelen en mogelijkheden die er zijn om je baby lekker te laten slapen. Vanuit de kinderopvang..

Dragen biedt veiligheid

Draagzak

16 november 2021

Elke (toekomstige) ouder kent ze wel, draagdoeken en draagzakken. Tijdens de zwangerschap lees je er al veel over en ook in alle baby winkels is een ruime keuze. Maar waarom gebruik je een draagzak en is het noodzakelijk? Een draagzak geeft je kind een veilig en…

Ontdekkingstocht in de kraamweek

Persoonlijk blog

5 januari 2022

Daar is hij dan, je kersverse baby! Van papa & mama to be, naar papa & mama. Aan jullie de taak om vanaf nu (en in de kraamweek samen met de kraamverzorgster) jullie baby te leren kennen en te ontdekken wat je baby fijn vindt…

Stel hier je vraag!
Hoe kan ik je helpen?
Wil je graag meer informatie of heb je een vraag?